Crno-belo veče u Leskovcu

U Leskovcu je 08.12.2012. godine sa početkom od 17 časova u restoranu MK, koji se nalazi u Bulevaru Oslobođenja, održano je drugo po redu ‘Crno-Belo’ veče u organizaciji navijača Partizana iz Leskovca.

Ovog puta naše slavlje uveličali su i gosti iz Soluna i Sofije.

Goste smo obradovali poklonima koje smo dobili od RK Partizan, pa su u Solun i Sofiju otišle majice kapitena Maksića i dve majice za trening, a nagrade su dobili i navijači koji su po prvi put bili sa nama kao i najmalađi navijač te večeri.

Ovo izuzetno uspešno veče, na kome se pevalo, klicalo Partizanu i recitovala poezija koju je autor Zoran Jovanović posvetio voljenom klubu,  pobralo je sve komplimente naših prijatelja i crno-bele braće iz cele Srbije pa su se  za sledeću proslavu već najavili i gosti iz Makedonije, takođe navijači Partizana.

Prema prvim dogovorima, na proleće nas očekuje i odlazak na jednu utakmicu PAOK-a,  a ima i puno novih ideja.

Našem pozivu, na žalost, nije se odazvao niko iz FK, pa očekujemo da će za sledeću proslavu biti više sluha i da će naš poziv biti prihvaćen.

Do tada, radujte se pobedama, uživajte uz crno-bele boje i pogledajte fotografije koje smo postavili na jutjub kao i na fejsbuk stranici – Leskovac Voli Partizan.

Srdačan pozdrav

Zoran Jovanović – Leskovac

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan