Marketing Partizana na FON-u

Danas je na Fakultetu organizacionih nauka održano prvo predavanje u okviru konferencije SportBizz 2012.

SportBizz je četvorodnevna konferencija, koju organizuje Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka. U okviru konferencije su organizovana predavanja predstavnika dva najveća fudbalska kluba sa ovih prostora.

Prvi dan konferencije govorili su Snežana Filipović, direktor marketinga fudbalskog kluba Partizan i saradnik zaduzen za akreditacije Dragan Velanac.

U prijatnoj i interaktivnoj atmosferi, Snežana Filipović je približila studentima rad marketing sektora u praksi kroz primer našeg velikog kluba. Koristeći znanja i veštine prezentovanja stečene visokim obrazovanjem, postigla je visok stepen interakcije sa studentima, koji su postavili mnoštvo pitanja na koja su dobili odgovore i nisu krili oduševljenje. Svoje predavanje Snežana je potkrepila nizom primera iz prakse i velikim brojem činjenica, što je kod studenata FON-a izazvalo veliku želju da se i sami oprobaju u sličnoj ulozi.

Posle Snežane Filipović, usledilo je predavanje Dragana Velanca, koji je studentima približio način funkcionisanja sponzorstva klubova u praksi.  On je studentima detaljno približio način organizovanja specijalnih događaja u oblasti sporta i humanitarnog rada u kojem je Partizan lider u regionu u poslednjoj deceniji.

Predavanja su trajala četiri sata, što je po rečima studenata prošlo izuzetno brzo, što dovoljno govori o kvalitetu predavača i načinu izlaganja.

Predstavnici Partizana su pokazali želju za budućom saradnjom, kojoj se studenti izuzetno raduju i željno je iščekuju.

Predstavnici fudbalskog kluba Partizan su rado odgovarali na pitanja studenata Fakulteta organizacionih nauka i bili su otvoreni za savete, predloge i konstruktivne kritike.

Direktor marketinga FK Partizan, Snežana Filipović, na kraju svog predavanja je izjavila:

– Jako sam srećna i ponosna što mi je ukazana čast da ispred Fk Partizan podelim znanje iz oblasti marketinga sa studentima FON-a. Kada se uzme u obzir da sam osnovne i master studije završila na Prirodno – matematičkom fakultetu u Novom Sadu i imam još jedan ispit i doktorski rad na Megatrend Univerzitetu, moram da kazem da ove ljude doživljavam kao svoje kolege. Posebno sam srećna što sam imala otvorenu komunikaciju sa njima na predavanju i što nisam citirala Kotlera i pričala im teoriju već sam im prezentovala praktičan rad.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/snezana1112.wmv, 512, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan