JSL: Priznanja za Markovića, Mitrovića i Krunića

U beogradskom hotelu Hajat koji je organizovala Zajednica fudbalskih klubova Jelen Superlige Srbije uz pomoć generalnog sponzora Jelen piva, održan je svečani koktel povodom završetka polusezone u domaćoj ligi uz prisustvo predstavnika klubova.

Priznanje za najboljeg igrača pripalo je Lazaru Markoviću iz Partizana, a njegov saigrač Aleksandar Mitrović je najbolji debitant. Nagradu najboljem igraču, Lazaru Markoviću, kojeg su za laureata izabrali superligaški treneri, uručio je direktor marketinga apatinske pivare Slobodan Srećković. Stručni žiri dao je Markoviću šest poena, a iza njega su bili Ognjen Mudrinski i MIloš Stojanović. Mladi napadač Partizana zahvalio se svima koji su glasali za njega, kao i treneru i saigračima na podršci. Između ostalog, Marković je rekao da Partizan želi i šestu titulu, ali je i govorio o najaktuelnijem pitanju – mogućem prelasku u Čelsi.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/hajatmarkec.wmv, 360, 328, false]

– Želimo i šestu uzastopnu titulu, a što se tiče priče o Čelsiju, to morate da pitate mog menadžera i klub – rekao je Marković i dodao da bi u ovom trenutku ipak ostao u Partizanu.
Da li biste pristali da odete i potpišete za Čelsi, ali da odete negde na pozajmicu?

– Takvu varijantu nikada ne bih prihvatio, igrao bih samo u Čelsiju  – objasnio je Marković, a na pitanje da li bi prihvatio pozajmicu u Partizan, uz osmeh je rekao “razmislio bih o tome”.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/hajataca.wmv, 360, 328, false]

Takođe u izboru trenera, njegov kolega iz napada Mitrović je dobio priznanje za najboljeg debitanta. Priznanje mu je predao Mitar Mrkela. U Superligi je upisao pet pogodaka, dok je u Evropi postigao tri gola.

Šef stručnog štaba Jagodine Simo Krunić proglašen je za najboljeg fudbalskog trenera jesenjeg dela prvenstva Srbije u izboru Zajednice superligaša.

Krunić je u prvom delu sezone predvodio Jagodinu do trećeg mesta na tabeli, što je jedan od najvećih uspeha u istoriji tog kluba.

Njemu je nagradu na svečanosti u beogradskom hotelu Hajat uručio predsednik Zajednice Superligaša Branimir Babarogić.
Proteklu sezonu obeležio je kvalitetan fudbal. Obilovao je uzbudljivim i neizvesnim utakmicama. Čestitam najboljima koji će dobiti priznanje i poželeo bih mnogo uspeha igračima i klubovima u narednoj godini – rekao je predsednik Zajednice superligaša Branimir Babarogić.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/hajatpokrivanje.wmv, 360, 328, false]

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan