Berdijev traži pobedu

Fudbaleri Rubina iz Kazanja prvi su na tabeli u grupi H, ali su stigli u Beograd sa namerom da pobede crno-bele i stave ‘šlag na tortu’.

Večeras su trener Kurban Berdijev i Argentinac Ansaldi održali pres konferenciju na stadionu Partizana.

Biće nam znatno teže nego u Kazanju. Verujem da će Partizan igrati više napadački fudbal nego što je to bilo kada su nam gostovali, tako da neće biti lako. Moramo da dokažemo da smo ozbiljni što se tiče Lige Evrope. Ipak, imamo priliku da pružimo šansu onim igračima koji nisu mnogo igrali u prvenstvu i Evropi. Uvereni smo da će oni koji budu zaigrali dati sve od sebe – prve su reči trenera Rubina.

Prisutne novinare je zanimalo zbog čega je ekspedicija iz Kazanja stigla u Beograd četiri dana pre meča, a Berdijev je odgovorio da je to zbog vremenskih uslova, pošto u Kazanju trenutno nisu najbolji uslovi za treniranje.

Na pitanje novinara da li im je važniji meč koji igraju u ruskoj ligi protiv Spartaka za četiri dana, iskusni strateg je bio prilično jasan:

Partizan nam je važniji od Spartaka. Takmičenje u Evropi je u prvom planu, naknadno ćemo razmišljati o protivnicima na domaćoj sceni.

Berdijev nije želeo da odgovori na pitanje novinara, kog fudbalera Partizana bi voleo da vidi u svom timu.

– Ne želimse da govorim o tome, pošto uvek ima dezinformacija. Piše se da Rubin želi da kupi nekog igrača iz Srbije za 10 miliona evra, ali to nije istina, tako da neću odgovoriti na to pitanje.

Desni bek Kristijan Ansaldi, internacionalac iz Argentine, ne očekuje lak zadatak u Humskoj:

Partizan će igrati bolje nego u Kazanju i biće nam znatno teže da repriziramo pobedu. Za pobedu se dobijaju tri boda i mi ćemo se potruditi da ih osvojimo. Takođe, pokušaćemo da prikažemo svoje najbolje izdanje na terenu.

Posle pres konferencije fudbaleri Rubina su istrčali na teren stadiona Partizan i održali poslednji beogradski trening pred sutrašnji meč, koji počinje od 21.05h. Pogledajte detalje sa pres konferencije i treninga Rubina.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/pres_trening_rubin_512.wmv, 512, 328, false]

Foto: www.rubin-kazan.ru

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan