Najbolji smo…

Nedelja je bila slobodan dan za prvotimce crno-belih, a danas su počele završne pripreme za poslednji meč u ligi Evrope protiv Rubina. Pre jutrošnjeg treninga, pred novinare je izašao šef struke Vladimir Vermezović i na brifingu pred velikim brojem poslenika medija, ‘odjavio’ jesenji deo prvenstva u Jelen Superligi Srbije. Dobrih sat vremena vrcalo je od pitanja i odgovora u salonu na Zemunelu, a strateg crno-belih je na početku  osećao potrebu da napomene:

– Smatram da smo dobro odradili naš posao u jesenjem delu prvenstva, iako se u javnosti stvara slika da je to više zasluga lošeg kvaliteta drugih, nego naša. Ostvarili smo 12 pobeda, jedan remi i dva poraza, a uz to smo i najefikasniji tim u ligi, iako mnogi osporavaju naš sistem igre sa jednim napadačem. Partizan je evidentno najbolja ekipa na ovim prostorima, a napravili smo i veliki pomak u odnosu na prošlu sezonu, kada se nismo ni kvalifikovali za ligu Evrope.

Pogledajte ceo tok današnjeg brifinga u video zapisu.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/brifing_312.wmv, 512, 328, false]

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan