IN MEMORIAM

U Beogradu je u 80. godini preminuo Miloš Ostojić,  dugogodišnji sportski radnik i rukovodilac u FK Partizan.

Miša Ostojić se u periodu 1979 – 1983. nalazio na mestu  predsednika Izvršnog odbora FK Partizan, pre i posle toga bio je član Izvršnog odbora i Skupštine kluba u nekoliko mandata, a i kada nije imao funkciju u klubu bio je uz njega emotivno i kao sponzor, izdašno pomažući klub. U svojoj profesionalnoj karijeri od prvih dana je bio u Robnim kućama Beograd, gde je dugo godina bio i zamenik generalnog diirektora, a pred kraj profesionalne karijere vodio je i predstavništvo SIMPA iz Vranja  u Beogradu.

Čika Miša je bio vrlo blagorodan čovek, koji je svu svoju energiju usmerio na tri ljubavi: Partizan, porodicu i Robne kuće.

Neka počiva u miru i večna mu slava i hvala!

Sahrana  preminulog Miloša Ostojića biće obavljena 16.10.2012. od 14.00h na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 13.30h.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan