Kreću novi Facebook i Twitter nalog FK Partizan

Uspeh koji smo ostvarili na terenu obavezuje nas da budemo najbolji i na ostalim poljima, jer navijači  Partizana to zaslužuju.

Shodno tome, a posle dugih priprema i opsežnog rada, narednih dana puštamo u rad novu zvaničnu Facebook stranicu, kao i Twitter nalog FK Partizan. Komunikacija i prisutnost na društvenim mrežama je ne samo neminovnost, već i naša preka potreba da čujemo i vaše predloge i sugestije, kako bi mogli da napredujemo na svim poljima.

Pored naše želje da budemo prisutni na društvenim mrežama i da pratimo korak sa vremenom, i naš zvanični sajt će pretrpeti određena modifikacije. Molilmo Vas za strpljenje, jer ćemo u narednih 30 dana raditi na poboljšanju funkcionalnosti, kao i na novom vizuelnom izgledu sajta.

Marketing tim

FK Partizan

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan