Posle oblaka dolazi sunce

Pobeda nad Jagodinom delimično je rasterala poneki oblačak koji se u poslednje vreme nadvija nad domom u Humskoj. Izgleda da je postignut  konsenzus mnogih zainteresovanih da se na Šampiona krene ‘đonom’ u cilju urušavanja rezultatskih uspeha u poslednjim godinama.

Veliki pritisak koji se oseća i ’golim nosom’ natovario je strašno breme na takmičarski pogon crno-belih, a kako se oni nose sa tim moglo se videti po rezultatima i igrama u poslednjim mečevima. No, što je bilo bilo je, sada je pred Partizanom Tromso i ’utakmica sezone’, koja može mnogo toga doneti ili odneti. Pobeda otvara širom vrata Evrope do zime, a psihološki posredno daje ’licencu’ i za opuštenije igranje utakmica u domaćem prvenstvu. Da bi se  ostvarila pobeda, potrebno je da se takmičarski pogon izdigne iznad svega i ‘napne’ sve svoje znanje i sposobnosti, kako bi  i dalje se koračalo šampionskim stazama.

Na sve ove dešavajuće okolnosti, novinari su danas  pokušali da dobiju odgovore i zapažanja od trenera Partizana Vladimira Vermezovića na brifingu koji je upriličen u ‘Zemunelu’ pre jutarnjeg treninga oporavka.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/brifing_278.wmv, 512, 328, false]

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan