Završena letnja potraga za talentima

kamp_1

Paralelno  sa pripremama prvog tima FK Partizan u Sloveniji, u mestu Brzeće na Kopaoniku održan je tradicionalno letnji kamp crno-belih.

kamp_7

Kao i svih  prethodnih godina, kako dolikuje šampionskom klubu, dečaci uzrasta od 2002-2008. godišta uživali su u teorijskom i praktičnom delu fudbalske veštine koje su za njih prenosili eminentni treneri Omladinske škole Partizana – Dževad Prekazi, Miroslav Čermelj, Zoran Tešović i Predrag Soldatović.

kamp_6

Buduće fudbalske zvezde pod budnim okom trenera vežbali su u opremi  našeg  tehničkog sponzora Najki, sa dva treninga dnevno, dok su na bazi pansiona bili smešteni u hotelu Junior. Pored celokupne organizacije o dečacima su  dodatno brinuli i marketing menadžeri Marko Ranevski i Dejan Bogdanović.

kamp_5

Po završetku kampa svečano su uručene i diplome svim polaznicima.

kamp_4

Crno-beli u potrazi za novim talentima.

kamp_3

Za budućnost kluba.

kamp_2

Biljana Obradović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan