Partizan za Srbiju!

VELS_1

Već petnaest dana crno-beli deo Srbije slavi duplu krunu koju su osvojili fudbaleri Partizana. Sutra je dan kada ta pozitivna energija, spoznaja pobede i uspeha, treba da se preseli na tribine stadiona na kome naš nacionalni tim igra jedan od odlučujućih susreta kvalifikacija za svetsko prvenstvo. U meču protiv reprezentacije Velsa – Mitrović, Tošić, Rukavina, Stojković, Obradović, Fejsa, Nastasić i drugovi računaju na nas i našu podršku.

FK Partizan poziva sve svoje navijače da dođu na meč, podrže Srbiju u borbi za Rusiju, jer je važno da se pobedi, važno je i pomoći im da pobede, a mi znamo kako se to radi.

Jedan tim, jedna reprezentacija, jedna zemlja – Srbija.

Srbija – Vels, nedelja 11.06.2017. u 20.45h!


Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan