Pioniri Partizana prvaci Beograda

pioniri_1

Pioniri Partizana odigrali su danas zaostalu utakmicu sa ekipom Čukaričkog u pionirskoj ligi Beograda, koja je na tabeli drugoplasirana iza Partizana i pobedili sa 0:2, čime su jedno kolo pre kraja pobegli Čukaričkom na nedostižnih 9 bodova.

tabela_pioniri

Ovom pobedom puleni trenera Zorana Mamića (2002) su postali prvaci Beograda, a već 10 i 11. juna na terenima Ade Ciganlije igraće na turniru 4 ekipe za prvaka Srbije. Na tom turniru učestvovaće Partizan (prvak Beograda), Vojvodina (prvak Vojvodine), kao i još dva tima prvaka zapadne i istočne regije. Već se zna da će Partizan u polufinalu igrati protiv Vojvodine.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan