Pripreme crno-belih na Zlatiboru i u Moravskim Toplicama (Slovenija)

tim_22

Fudbaleri i stručni štaba Partizana odmah posle finala kupa otišli su na dvonedeljni odmor, a stručni štab je napravio detaljan plan i program priprema. Po njemu, okupljane za početak sledeće sezone je predviđeno za 10. juni, kada će u dva dana kompletan pogon obaviti medicinska testiranja.

palisad_hotel

Do 14. juna ekipa će se pripremati na Zemunelu, a tada se prelazi na Zlatibor, gde se ostaje do 22 juna. Toga dana, pre povratka, zakazana je i prva test utakmica protiv Mladosti iz Lučana.

vivat_hotel

Završni deo priprema biće obavljen u Sloveniji, gde su za bazu izabrane Moravske Toplice kod Murske Sobote. Tamo će se pripremati i igrati test utakmice od 25. juna do 5. jula, kada je predviđen povratak u Beograd.  Od predviđene 4 test utakmice, dva protivnika su već poznata – danski Kopenhagen (29. juna) i moskovski CSKA (1. juli).

Posle povratka u Beograd slede pripreme za početak kvalifikacija Lige šampiona (11/12. juli), a protivnik će se znati na žrebu koji je na rasporedu 19. juna u Nionu, i Super lige Srbije, koja će verovatno početi 15. ili 22. jula 2017.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan