Žreb kvalifikacija za Ligu šampiona

ligasampiona_naslovna

Osvojivši 27. titulu šampiona Partizan je stekao pravo da se na leto takmiči u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Crno-beli kreću od 2. kola kvalifikacija, koje je po rasporedu predviđeno za 11/12 7. 2017. godine, dok je revanš predviđen za 18/19. juli 2017.

Žreb parova za 1 i 2. kolo je 19. juna od 12:00h u sedištu UEFA u Nionu.

U prvom kolu kvalifikacija učestvovaće 10 timova u grupi šampiona, koji su rangirani niže od 46 mesta na listi UEFA po koeficijentu.

1.-kolo

Pet timova pobednika iz 1. runde dolazi u 2. kolo i tu se pridružuje timovima iz zemalja rangiranih između 16 i 45 mesta (29 timova šampiona). Partizan u ovoj rundi po svom koeficijentu (16.075) spada u grupu nosilaca.

Pogledajte spisak nosilaca i nenosilaca na žrebu za ovu rundu kvalifikacija:

2.-kolo_novo

Partizan, ako želi da nastavi takmičenje, jednostavno mora da prođe 2. kolo kvalifikacija, a posle toga otvaraju se razne opcije. Na tu temu pisaćemo kad to bude, nadamo se, izvesno.

Još jedna napomena: Žreb za 3. kolo kvalifikacija Lige šampiona obaviće se 10. ili 14. jula, tako da će timovi koji igraju 2. kolo već znati ko im je mogući protivnik, ako prođu u sledeću rundu.

Dole možete pogledati raspored u UEFA takmičenjima za sezonu 2017/18

raspored-uefa_780

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan