Za srećnije i zdravije detinjstvo deteta

cucla_1

Cucle su dizajnirane da smire bebu i podrže prirodni oralni razvoj deteta. Partizanove silikonske cucle su napravljene tako da ispunjavaju sve potrebne standarde, BPA free su, a dostupne su u 3 različita pakovanja i dizajna u zavisnosti od uzrasta: 0-3 meseca, 3-6 meseci i 6+. Idealne su za vaše dete, sjajne kao poklon za rođenje, za bratanca, sestrića, kumića, komšiju…

CUCLA_2

Partizanove cucle možete kupiti u CRNO-BELIM BUTICIMA na stadionu i u podzemnom prolazu u Kolarčevoj, on line na sajtu CRNO-BELOG BUTIKA, u bolje snadbevenim apotekama (apotekama KRŠENKOVIĆ), knjižarama VULKAN kao i u svim bolje snadbevenim radnjama dečije opreme i prodavnicama poklona. Zainteresovane apoteke, prodajni lanci i veletrgovine se mogu obratiti kompaniji VELEXFARM.

cucla_3

Kupite Partizanove cucle, usmerite dete na pravi put “Od prvog časa života svog…”

cucla_4

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan