Sportom do osmeha!

tmt_NINO_5-24-2017_0153433

Pozivamo Vas  da u nedelju 28. maja 2017. godine svojim prisustvom uveličate sportsku manifestaciju Sportom do osmeha u organizaciji  Srpskog saveza za rekreativni spot osoba sa invaliditetom.

Manifestacija Sportom do osmeha organizovana u saradnji sa FK Partizan održaće se na glavnom terenu stadiona Partizan u periodu od 13 do 16h.

Očekuje se dolazak preko 70 dece i omladine sa smetnjama u razvoju sa svojim pratiocima iz Subotice, Beograda i Novog Sada, koji će tokom četvoročasovnog druženja učestvovati u različitim sportskim poligonima i aktivnostima prilagođenim  njihovim potrebama.

Pored sportskog programa očekuje se dolazak javnih ličnosti, dečaka is OŠ FK Partizan, kao i popularnih sportista koji će dati svoj doprinos tokom same manifestacije, ali i muzičkog dela programa.

Ukoliko i vaše udruženje ili dete žele da se priključe manifestaciji “Sportom do osmeha” to možete učiniti preko e-mejl adrese office@sroi.rs ili web stranice www.sroi.rs

Poslušajte šta je o manifestaciji Sportom do osmeha rekao predsenik Srpskog saveza za rekreativni sport osoba sa invaliditetom g. Nino Manojlović.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan