Ulaznice za finale kupa na blagajnama

kup_ulaznice_naslovna

U finalnoj utakmici Kupa Srbije za sezonu 2016/17. u subotu 27. maja u 18 časova na stadionu Partizana, sastaju se Partizan i Crvena zvezda. Prodaja ulaznica počinje sutra u sredu 24. maja na sledećim prodajnim mestima i po cenama:

Cene za sektore za navijače Partizana:

– JUG  – 500 dinara

– ISTOK / ZAPAD – 1.000 dinara

– Mesto u ložama stadiona 2.000 dinara

Blagajna stadiona FK Partizan u radnom vremenu od 10 do 18 časova svakim danom

Ticketline Shop-Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 u radnom vremenu svakim danom od 10 do 18 časova uz mogućnost rezervisanja ulaznica i to:

– putem sajta na www.ticketline.rs

– telefonom na broj 011.20.30.570 (pozivi se tarifiraju po ceni lokalnih poziva)

Za sve one koji žele postoji mogućnost da, nakon rezervisanja izvrše UPLATU NA ŽIRO RAČUN i ulaznice podignu na dan utakmice na blagajni stadiona Partizana. Uplatu je moguće izvršiti ZAKLJUČNO sa sredom 24.05.2017. Za uplate nakon navedenog roka ne možemo garantovati evidentiranje uplate a samim tim ni preuzimanje ulaznica.

Na dan meča ulaznice će se prodavati samo na blagajnama stadiona, i želimo da dodamo da službe bezbednosti mogu naložiti ranije zatvaranje prodajnog mesta i zato apelujemo na naše navijače da na vreme obezbede svoje ulaznice.

Ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je 4.

VAŽNO: Da naglasimo da je utakmica u organizaciji FS Srbije i da sezonske ulaznice FK Partizan ne važe za ovaj meč.

Sve dodatne informacije možete dobiti isključivo na telefon 011.20.30.570 kao i na sajtu www.ticketline.rs

 

Dobro došli u Hram fudbala!

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan