Važno upustvo za navijače Partizana

grobari

Zbog velikog interesovanja za nedeljni meč, a ipak ograničenog kapaciteta stadiona u Humskoj, molimo sve navijače FK Partizan koji žele da prisustvuju utakmici poslednjeg kola šampionata  SLS  protiv Mladosti, da svoju besplatnu kartu podignu na blagajni stadiona Partizan u nedelju 21. maja 2017. godine od 14:00h.

Kartu možete podići uz vaźeći lični dokument koji ima jedinstveni JMBG broj (Lična karta, pasoš, vozačka dozvola…)

Jedna osoba može podići do 7 ulaznica.

Sezonske ulaznice važe za ovaj meč.

Kako FK Partizan otvara sve kapije stadiona, uključujući i severnu tribinu, molimo sve simpatizere i navijače crno-belih da na blagajne dođu na vreme, podignu besplatne ulaznice i ranije uđu na tribine, kako se ne bi stvarala bespotrebna gužva.

Stadion će biti otvoren za posetioce dva sata pre pocetka meča u 16:30h.

Ujedno apelujemo na navijače da navijaju fer, sportski i korektno, bodreći crno-beli tim do, nadamo se, nove titule.

Navijaj i pobedi! #grmidopobede

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan