Saopštenje FK Partizan

stakleni_valjak_1

Fudbalski klub Partizan je u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda Zvezdana Terzića, koji, u svakom obraćanju, pominje naš klub.

Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.

Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš.

On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije.

Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza.

Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde.

Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema.

Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu.

FK Partizan

Other:

• Arhiva

• Kalendar članaka

December 2019
    M T W T F S S
    « Nov
  • Multimedija

• Tim i stručni štab

• Takmičenja

• Istorija kluba

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan