Protiv Mladosti sa navijačima uz besplatan ulaz na sve tribine

FSS-POKRIVALICA

Komisija za žalbe FS Srbije posle razmatranja žalbe FK Partizan uložene na odluku Disciplinske komisije FSS br. 12-316/17 od 10.5.2017. na svojoj sednici održanoj dana 19.5.2017. jednoglasno je donela sledeću

O D L U K U

Delimično se usvaja žalba FK Partizan iz Beograda uložena na Odluku Disciplinske komisije FSS, pa se ista preinačava i glasi:

1. Kažnjava se FK Partizan neodigravanjem 1 (jedne) prvenstvene – kup urtakmice na svom igralištu bez prisustva publike i novčanom kaznom u iznosu od 700.000 dinara zbog prekršaja učinjenih na utakmicama protiv Radnika, Novog Pazara C.zvezde i Vojvodine.

Ova odluika praktično znači da će meču Partizan – Mladost u nedelju od 18:30h publika nesmetano moći da prisustvuje, a ulaz na sve tribine je besplatan

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan