Prijatelji iz Emirata u poseti FK Partizan

gosti_2

FK Partizan je u četvrtak, 18. maja, ugostio visoku delegaciju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Fudbalski klub Šardža (FC Sharjah) bio je gost našeg kluba na inicijativu Dragana Sretenijevića, koordinatora i trenera golmana Šardže.

Delegaciju prvoligaša iz Emirata predvodili su gospoda Ibrahim Mer (Ibrahim Meer) generalni direktor i član Upravnog odbora i Džuma Rabia (Juma Rabia) direktor Omladinske škole.

Visoke zvanice su ugostili Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan, dr Vladimir Vuletić, potpredsednik, Miloš Vazura, generalni direktor, Milorad Nikolić, šef pravne službe i Predrag Vujović, direktor marketinga.

gosti_1

U otvorenom, iskrenom i izuzetno srdačnom razgovoru sa sportskim prijateljima iz Šardže, postignut je sporazum o ostvarivanju bliske bilateralne saradnje u budućnosti. Ovo se posebno odnosi na razmenu iskustava, trenera i igrača u omladinskim školama ova dva kluba, kako bi na obostrano zadovoljstvo nivo saradnje bio podignut na najviši nivo.

Nakon što su razmenjeni prigodni pokloni, gosti su obišli stadion FK Partizan i upoznali se sa tradicijom i uspehom našeg kluba u celini.

Susret je zaključen pozivom gostiju da oni budu domaćini narednog sastanka na kojem će biti potpisano više sporazuma o saradnji FK Partizan i FK Šardža.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan