Milorad Vučelić – predsednik FK Partizan

vucelic_portret_najnoviji_Tosa_1

 

 

 

 

 

 

 

 

Milorad Vučelić je rođen 17.06.1948. u Sivcu kraj Crvenke. Osnovnu školu završio je u Crvenki, a gimnaziju u Vrbasu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu.
Bio je urednik Književne reči, Književnih novina, Studentskog kulturnog centra, NIN-a, Politike.
Obavljao funkciju generalnog direktora Radio televizije Novi Sad i funkciju generalnog direktora Radio televizije Srbije.
Bio je potpredsednik SPS-a i u tri mandata narodni poslanik u Skupštini Srbije. Bio je direktor i predsednik UO Komune, upravnik i umetnički direktor „Zvezdara teatra“ i Budva grad teatra.
Bio je član UO FK Partizan, predsednik Rukometnog saveza Jugoslavije i Rukometnog saveza Srbije.
Od 2014. potpredsednik FK Partizan.
Od 2015. predsednik SD Partizan.
Od 2016. predsednik FK Partizan.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan