NIS se prošetao do trofeja Planetwin365 Zlatnog kupa

nis_11

Ekipa NIS novi je osvajač Planetwin365 Zlatnog kupa. Nakon 3:3 u prvom meču finala, u revanšu odigranom pred punim tribinama Corn balona u Šumicama, NIS je sa ubedljivih 6:2 (2:0) pobedio odličnu ekipu KMF Aerodrom Nikola Tesla.

NIS je do pobede vodio Nemanja Lalić sa tri gola, a u pobedničkom timu dva puta je mrežu zatresao Igor Manić i jednom Aleksandar Popović. Kapiten Aerodroma Milan Grahovac je postigao prvi gol za svoju tim, a drugi je delo Vuka Šunderića.

najboljiigrac

Za najboljeg igrača turnira izabran je Aleksandar Karbinski (KMF Aerodrom Nikola Tesla), najbolji golman je Marko Mihajlović iz ekipe NIS, a njegov kolega Nemanja Lalić je sa 10 golova zaradio pehar za najboljeg strelca turnira. Fair-play ekipa Planetwin365 Zlatnog kupa je Ringier Kontal.

Pored generelanog sponzora Planetwin365 kompanije, takmičenje su podržali i zlatni sponzori Lav pivo, agencija „Red Communication“ i Kontal.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan