Spektakularan prvi meč finala Planetwin365 Zlatnog kupa!

planetwin_1

Ekipe NIS i KMF Aerodrom Nikola Tesla odigrale su spektakularan prvi meč finala Planetwin365 Zlatnog kupa.

U Corn balonu u Šumicama utakmica je završen rezultatom 3:3 (3:3), tako da nema sumnje da nas u revanšu 10. maja očekuje neizvesnost do poslednjeg minuta borbe za veliki pehar.

Ekipa NIS povela je sa 2:0 (strelci Kostić i Lalić) već na samom startu meča, ali se Aerodrom vratio, takođe ekspresno, preko Radojevića i Stankovića – 2:2. Novu prednost ekipi NIS doneo je dvostruki strelac Kostić, ali je do kraja poluvremena Šunderić uspeo da izjednači. U drugih 20 minuta viđeno je pregršt šansi na obe strane, ali promene rezultata nije bilo.

planetwin_2

Na listi strelaca sa sedam golova vodi Lalić iz ekipe NIS.

Revanš meč na programu je 10. maja 2017. godine u Corn balonu, a ulaz je besplatan.

Pored generelanog sponzora Planetwin365 kompanije, takmičenje su podržali i zlatni sponzori Lav pivo, agencija „Red Communication“ i Kontal.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan