Ti si nova fudbalska zvezda, pokaži svoj talenat!

1

FK Partizan tradicionalno i u 2017. godini organizuje fudbalske kampove Omladinske škole Partizana za sve dečake uzrasta od 2001. do 2008. godišta.

Posle tradicionalnog kampa u Herceg Novom, koji je održan u januaru ove godine, tokom letnjeg perioda svi dečaci mogu da se prijave i pohađaju tri nova kampa FK Partizan.

Već sredinom juna očekuje nas kamp u mestu Brzeće na Kopaoniku, a potom prvi put i fudbalski kampovi u mestu Laktaši u Republici Srpskoj, kao i na Bledu u Sloveniji.

mladisnaksola_1

U intervjuima datim za TV Partizan sve o fudbalskim kampovima, uslovima rada, trenerima, odnosu prema deci, govore direktor marketinga FK Partizan g. Predrag Vujović, kordinator kampova FK Partizan g. Marko Ranevski, kao i trener OŠ FK Partizan Nebojša Nešković.

Posebnu poslasticu i poziv svim dečacima da slede svoje snove upriličio je Veljko Vukojević, desetogodišnjak otkriven na fudbalskom kampu 2012. godine, a koji je jedan od dečaka generacije 2006. godišta priključen Partizanovoj fudbalskoj školi.

Pogledajte  i kako izgleda trening  budućih fudbalskih asova, dečaka generacije 2006.godišta.

Biljana Obradović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan