U miru pred Vaskrs i sa nova tri boda!

2

Posle utakmice 30. kola SLS  između FK Novi Pazar i FK Partizan crno -beli su osvojili nova tri boda i nastavili niz od 27. utakmica bez poraza.

Posle šok gola u trećem minutu u mreži crno-belih, Đurđević izjednačava na početku drugog poluvremena (53. min), da bi konačan rezultat od 1:3 za Partizan postavili Leonardo u 71. minutu i Marko Jevtović u nadoknadi vremena (90+2′).

– Iznenadio nas je njihov rani gol – počinje priču za sajt Partizana golgeter Uroš Đurđević. – Ne znam zaista zašto nam se to dešava?

Bila je  teška utakmica, ali smo pokazali još jednom da smo prava ekipa, koja se konsoliduje kada je najteže i koja upravo u tim trenucima može da preokrene rezultat.To je sada najvaźnije.

Gol za izjadnečenje u 53. minutu.?

– Dobro je što je taj gol došao na početku drugog poluvremena posle odlične asistencije Leonarda. Upravo se ta kolektivna igra i želja za pobedom videla do samog kraja. Imali smo još nekoliko dobrih šansi koje nismo iskoristili, ali je važno  je da je Janković sjajno asistirao Leu za vodstvo od 1:2, a potom je i konačan rezultat postavio Jevtović.

Mir pred Uskrs i večiti derbi?

– Upravo tako. Od sutra su sve misli usmerene na derbi. Imamo dovoljno vremena da se malo  osvežimo, pripremimo i uz sve to dolazi Uskrs koji sam po sebi donosi mir. Provešću ga sa porodicom i devojkom uz tradicionalni porodični ručak i naravno farbanje uskršnjih jaja.

3

– Neizmerno sam srećan zbog pobede u Pazaru. Ovo je prvi put u prvenstvu da je Partizan odneo pobedu na njihovom terenu i zaista moram priznati da nije bilo nimalo lako. Timska igra je došla do izražaja i drago mi je da u miru i sa nova tri boda dočekujemo praznike i predstojeći večiti derbi. Srećni praznici! – dodao je Leonardo.

U subotu 15. aprila možete pročitati intervju sa strelcem trećeg gola za Partizan u meču 30. kola SLS  Markom Jevtovićem.

Biljana Obradović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan