Prodaja ulaznica za 154. derbi za navijače Partizana

navijaci_ulaznice_1

U okviru 31. kola Super lige Srbije, a prvog u play-off fazi u utorak 18. aprila sa početkom u 17:30 minuta na stadionu Rajko Mitić u 154. večitom derbiju sastaju se C. zvezda i Partizan. Određene su cene ulaznica za predstojeću utakmicu:

– JUG/SEVER – 800 dinara

– ZAPAD – 1.500 dinara

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima FK Partizan počinje u petak 14. aprila i to na sledećim prodajnim mestima:

– Ticketline Shop, Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigroup bolnice) Novi Beograd, u radnom vremenu svakim danom od 10 do 18 časova uz mogućnost rezervisanja ulaznica i to:

  • Telefonom na broj 011/20-30-570

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona u Humskoj počeće takođe u petak 14.04.2017. i odvijaće se svakodnevno u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

NAPOMENA: NA DAN UTAKMICE U UTORAK 18.04.2017. ULAZNICE ĆE SE PRODAVATI SAMO NA BLAGAJNAMA STADIONA PARTIZANA OD 10 ČASOVA DO 17 ČASOVA I 30 MINUTA. (NAPOMINJEMO DA SLUŽBE BEZBEDNOSTI MOGU NALOŽITI I RANIJE ZATVARANJE BLAGAJNI NA DAN UTAKMICE I APELUJEMO NA SVE ZAINTEROSAVANE DA NA VREME OBEZBEDE SVOJE ULAZNICE).

Napomena je da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je 4.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na telefon 011/20-30-570.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan