Partizan protiv Vojvodine u 1/2 finalu Kupa Srbije

pehar_kupa

U prostorijama FS Srbije, Terazije 3, obavljena je ceremonija žreba parova polufinala Kupa Srbije. Na osnovu rezultata u utakmicama četvrtfinala u bubnju su bili: Partizan, C.zvezda, Vojvodina i Čukarički.

tmt_FSS IZVL KUP 1_2_4-11-2017_0150930

Žreb je odlučio da se sastanu:

Vojvodina – Partizan;

Čukarički – C.zvezda.

tmt_FSS IZVL KUP 1_2_4-11-2017_0150929

Shodno žrebu, prvoimenovani su domaćini u prvim mečevima, koje će biti odigrane 26. aprila 2017. godine, a revanš utakmice su na rasporedu 10. maja 2017. U slučaju istovetnog nerešenog rezultata u obe utakmice na kraju druge-revanš utakmice, pristupa se izvođenju penala. Pobednik je ekipa koja posle izvođenja penala postigne više pogodaka.

Finala utakmica Kupa Srbije biće odigrana 27. maja 2017. godine u Novom Sadu.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan