Kadeti Partizana na 46. turniru Beppe Viola

jezero-arco

Kadeti crno-belih (2000) od 9-14. marta 2017. učestvuju na velikom 46. kadetskom turniru Beppe Viola u mestu Arco na severu Italije (blizu Verone). Turnir se igra već 45 godina u čast nekadašnjeg velikog sportskog novinara Beppe Viole, koji je iz ovih krajeva.

bepe

Mesta u kojima se igra turnir su prelepa i nalaze se kraj velikog jezera Lago di Garda, o čemu svedoči podatak da su nekada ovde na odmoru boravila takva imena, kao što su Fridrih Niče, Tomas Man, Franc Kafka…

grupe_1

Na turniru učestvuje 16 ekipa, koje su podeljene u 4 grupe. Pobednici grupa igraju 12. marta polufinale, a finale je 14. marta u mestu Arco.

2_2000

Crno-beli su na turnira krenuli bez 4 reprezentativca, koji imaju obaveze sa reprezentativnom selekcijom, ali u slučaju da prođu do polufinala, sva četvorica će stići u Arco i pojačaće tim u finalnim mečevima.

Treneri Lazetić i Bolić su doveli kombinovani sastav, a Partizan je danas odigrao i prvi meč. Protivnik je bio Lacio, a rezultat na kraju regularnog dela je bio 2:2, da bi posle penala crno-beli pobedili sa 5:4.

Strelci za Partizan u regularnom delu su bili Kokir i Vještica, a za Lacio Paglia ( iz penala) i Corbara.

Meč je odlično odsudio Kovačević di Arco Riva, iako je posle penala u igri za Lacio isključio našeg igrača Manova,  zbog drugog žutog kartona, pa su naši kadeti poluvreme i po igrači sa igračem manje. Utoliko ovaj rezultat i dobija na značaju.

timovi

Sledeću utakmicu u grupi D crno-beli igraju protiv ekipe Trentina (reprezentacija okruga) u petak od 13:00h, a dan kasnije igraju i poslednji meč u grupi sa Sassuolom od 15:15h.

Sve utakmice sa ovog turnira možete pratiti preko live streaminga na facebook stranici PMG Sport TV, koja ima ekskluzivna prava za prenošenje svih utakmica sa turnira: https://www.facebook.com/PMGliveSport/?fref=ts

facebook

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan