Ne čekaj druge, kreiraj sam svoju budućnost

1

FK Partizan te poziva da se i ove godine prijaviš na letnji kamp Omladinske škole Partizana u mestu Brzeće na Kopaoniku i tako kreneš u ostvarenje svojih fudbalskih snova.

Letnji kamp Brzeće 2017 održaće se u periodu od 18.6 – 24.6.2017.

Uz rad najeminentnijih trenera Partizanove omladinske škole i opremu tehničkog sponzora kompanije Najki, letnjem kampu FK Partizan mogu da se pridruže svi dečaci uzrasta od 2002 – 2008 godišta.

Po ceni od 39 000 rsd dobićeš smeštaj na bazi punog pansiona u hotelu Junior, opremu tehničkog sponzora Najki, rad sa eminentnim trenerima omladinske škola Partizana zvanično druge najbolje u Evropi.

2

Cena bez smeštaja je 27 000 rsd.

Prijave se mogu vršiti na telefon +381 11 3693 815, putem mejla kamp@partizan.rs ili putem zvanične Facebook stranice FK Partizan.

Ne čekaj druge, kreiraj sam svoju budućnost!

Biljana Obradović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan