Miloš Ostojić napustio Partizan

tmt_ATLETIKA DUDAS_ 3-6-2017_0149482

Dugogodišnji igrač Partizana i izdanak omladinske škole, štoper Miloš Ostojić, posle 17 godina boravka, zvanično je napustio crno-bele i potpisao ugovor sa klubom Bate Borisov iz Belorusije.

Miloš je u Partizan došao 2000. godine, gde je prošao sve kategorije od petlića do prvog tima. Igrajući za prvi tim Partizana od 2012. godine sa crno-belima je osvojio tri titule šampiona i dva Kupa (107 utakmica, 5 golova).

tmt_ATLETIKA DUDAS_ 3-6-2017_0149481

Kao zahvalnost za sve godine provedene u matičnom klubu i sa željom za blistavu sportsku budućnosti, klupsku plaketu zahvalnosti Milošu Ostojiću uručio je sportski direktor Parrizana g. Ivica Iliev.

Biljana Obradović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan