Crno-beli izazov!

Prvotimci FK Partizan Valeri Božinov, Marko Janković, Saša Ilić, Everton, Dušan Vlahović i Nikola Milenković učestvovali su u crno-belom izazovu.

audi_1

Podeljeni u dve ekipe, crno-beli momci  su se na SC Partizan-Teleoptik takmičili u tri kategorije, koje su im bile unapred zadate sa vremenskim ograničenjem i obaveznim fudbalskim elementima.

audi_beli

Ko je odneo pobedu, a ko je promašivao ili bio ubedljiv u igricama prvog Crno-belog izazova, možete pogledati  na uokvirenim video klipovima ispod.

audi_crni

Pogledajte igrače Partizana, u do sada, NEVIĐENOM izdanju !

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan