Kompanija KIMBO novi član sponzorskog pula FK Partizan

kimbo_4

U sredu 21. decembra 2016. godine FK Partizan potpisao je sponzorski ugovor sa renomiranom Italijanskom kompanijom za proizvodnju kafe Kimbo.

kimbo_2

Ugovor je ispred FK Partizan potpisao generalni direktor g. Miloš Vazura, kao i direktor kompanije Kimbo g. Boban Iliev.

Zadovoljstvo je kada jednu godinu možete privesti kraju potpisivanjem sponzorskog ugovora sa kompanijom poput Kimba. Uzimajući u obzir njihova sponzorstva u seriji A kao i celokupnu filozofiju kompanije, više sam nego siguran da ćemo imati vrlo uspešnu poslovnu saradnju, ne samo kad je reč o ovoj regiji već i šire. Naši planovi i vizije za budućnost se podudaraju sa planovima kompanije, koju krasi bogata tradicija i još uspešniji biznis kodeks”, istakao je g. Miloš Vazura.

kimbo_3

KIMBO je kompanija osnovana 1963. godine od strane braće Rubino. Iz imena kompanije, koje asocira na egzotične zemlje u kojoj se izvorno gaji biljka kafe, nastao je i brend KIMBO.

Preuzimanjem stare porodične firme La Tazza d Oro iz Kaljarija, KIMBO se širi po celoj Sardiniji dobijajući mnoštvo kafiterija. Od 1994. godine do danas kompanija zauzima drugo mesto na tržištu proizvođača pakovane kafe u Italiji. Vrtoglavi uspon kompanija ponajviše duguje svojoj striktnoj lojalnosti tradiciji i izvanrednom kvalitetu proizvoda, kao i pravim investicijama u infrastrukturu i marketing. Najbolji primer je investicija u fabriku u Napulju koja se prostire na 40.000 kvadratnih metara i u kojoj se procesi proizvodnje konstantno usavršavaju, uvek garantujući uživaocima naše kafe najviši standard kvaliteta našeg proizvoda.

kimbo_6

Svoje zadovoljstvo potpisivanjem sponzorskog ugovora sa FK Partizan iznela je i direktor marketinga Kimbo kafe, gđa Suzana Lazarević.

KIMBO je italijanski premium brend iz Napulja i jedan je od tri najveća proizvođača espreso kafe kao i najprodavanija kafa u Italiji. KIMBO je na našem tržištu od 2012. godine i za ovih par godina na našem tržištu stekao je reputaciju vrhunskog brenda espreso kafe. KIMBO je kompanija koja podržava sport, jer sponzori smo  Serija A, popularnog Kalča,  kao i jedan od sponzora fudbalskog kluba Napoli. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa fudbalskim klubom Partizan i od danas zvanično budemo jedni od sponzora i pomognemo fudbalskom klubu Partizan u ostvarivanju vrhunskih rezultata.

kimbo_1

Za uživanje u najlepšim trenucima, FK Partizan i Kimbo!

kimbo_5

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan