FK PARTIZAN i FSS uz univerzitetske osvajače Svetskog kupa

univerzitet

Univerzitetska Futsal reprezentacija Pravnog fakulteta u Beogradu je osvajač Svetskog kupa (COUPE DU MONDE EUROIJADA MONDIAL 2016) održanog u glavnom gradu Češke Republike, Pragu. U konkurenciji 26 država iz Evrope, Azije i Afrike, u finalu je savladana reprezentacija Libana, a na putu do trona pravnici su pobedili ekipe iz Alžira, Hrvatske, Nemačke, Rumunije, Turske i Slovenije.

Ovim osvajanjem načinjen je i istorijski uspeh univerzitetskog futsala Pravnog fakulteta: prvi put u istoriji ostvaren je direktan plasman na Mediteranske univerzitetske sportske igre u Bejrutu u martu 2017!  Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu je, ujedno, jedina selekcija beogradskog Univerziteta koja je uspela da objedini evropski (osvojen s proleća u Milanu) i svetski kup!
FK Partizan i Fudbalski savez Srbije prepoznali su kvalitet i značaj razvoja univerzitetskog srpskog futsala i svojim donacijama omogućili da Beograd i Srbija dobiju nove mlade šampione.

Univerzitetsku selekciju Pravnog fakulteta činili su: Nikola Ristanović, Filip Minić, Strahinja Petrov, Lazar Simić, Nikola Atanasković, Nikola Vićić, Srđan Brkić, Jovan Ristanović, Milan Cvejić i Rastko Manić.
Trener ekipe je Ivan Nikitović, a selektor dr Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan