Partizan gost Videotona

20255_o4rHiVWxTz

U domaćem prvenstvu posle odigranih utakmica 15. kola nastaje dvonedeljna pauza zbog obaveza raznih reprezentativnih selekcija, a Partizan će tu pauzu iskoristiti da u otputuje u Sekešfehervar  i odigra prijateljski meč sa Videotonom.

Ekipa će biti oslabljena obzirom na to da će reprezentativci otići u selekcije – Mihajlović i Đurđević su pozvani u mladu reprezentaciju U-21, Milenković i Bogosavac U-20, a Vlahovic U-19.

Ostatak ekipe koji je na raspolaganju Marku Nikoliću ide na megdan Mađarima, a putuje se u četvrtak 10. novembra u Sekešfehervar. Tamo će crno-beli trenirati, a 11. novembra od 18:00h po našem vremenu odigraće prijateljski meč na stadionu Pančo Arena u mestu Felcsút (46 km od Budimpešte prema Tatabanji) na kome Videoton igra svoje utakmice, kao i ekipa Puskás Akadémia FC.  Stadion je otvoren 2014. godine i jedan je od najmodernijih u Mađarskoj, a jedan od inicijatora njegove gradnje je i mađarski premijer Viktor Orban, koji je rođen u Sekešfehervaru.

Posle meča domaćini su pripremili zajedničku večeru na kojoj će se evocirati i uspomene na onaj čuveni meč iz 1984. kada je Videoton (posle naše pobede protiv Kvins Park Rendžersa) u dvomeču izbacio Partizan iz Kupa UEFA, potom i Željezničar iz Sarajeva, u polufinalu Mančester junajted, da bi u finalu poklekao protiv Reala u dva meča.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan