Uz Najki navijaj za crno-bele i osvoji nagrade!

nikefootball partizan 6-web banner 300x100px

FK Partizan i kompanija Nike te pozivaju da svake nedelje tokom prvenstva SLS kada tvoj tim igra na domaćem terenu posetiš stadion Partizan i dok naviijaš za crno-bele možeš da osvojiš vredne nagrade.

Pokaži koliko voliš svoj klub tako što ćeš svoju fotografiju sa tribina ili tvojih prijatelja u meču 15. kola SLS Partizan – Novi Pazar postaviti na svoj Instagram profil haštegom #uznikenavijamzapartizan  #nikefootball, a mi ćemo učiniti sve da vam taj dan ostane u najlepšem sećanju.

Najki vas nagrađuje.

Navijaj uz crno-bele uz Nike sportsku opremu i original klupska obeležja Partizana!

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan