Vladimir Brnović

BIOGRAFIJA
Ime i Prezime: Brnovic Vladimir
Datum rođenja: 05.0.1974
Ozenjen, otac troje djece
Državljanstvo: Crnogorsko
Obrazovanje
Naziv škole: Srednja Elektrotehnicka skola „Vaso Aligrudic“
Osnivac i direktor kompanije Saniteko Group d.o.o Podgorica i Saniteko Group Beograd.
Komapaniju uspjesno vodim skoro 20 godina.
Takodje sam jedan od osnivača FK Arena Podgorica, i od 2004.godine do danas obavljam funkciju Predsjednika Upravnog Odbora.
Takođe,i glavni finansijer i sponzor kluba, a najveće zasluge imam zbog jačanja brenda i veoma dobrom podrškom FSCG u svim sportskim projektima.
Fudbalski klub Arena postoji 12 godina,osnovan je 2004.godine. Osnovne aktivnosti kluba odnose se na popularizaciju sporta, zdravih stilova života, prevenciju narkomanije i ostalih štetnih pojava u društvu.
Proteklih godina dana aktivno smo se bavili i ligaškim i turnirskim takmičenjima.
Najtrofejniji smo klub u dosadašnjem trajanju Đetić lige,u organizaciji FSCG,a veoma zapažen nastup i brojna prva mjesta osvojili smo na više liga i kupova,od kojih je poslednji prvo mjesto na međunarodnom kupu „Podgorica 2014“ koji je organizovao FSCG.
Najveći uspjeh je to što smo uspjeli da pripremimo veliki broj fudbalera za veliki teren, tako da u FK Budućnost i FK Mladost trenutno igra aktivno oko 50 djece koji su ponikli u našem klubu, u više starosnih kategorija,od kojih je 30 koji već imaju nastupe za reprezentaciju Crne Gore.
Arena ove godine ide i korak dalje. Naime, formirali smo tim prve starosne kategorije u takmičenju pod okriljem FSCG, gdje ćemo se takmičiti sa pomenutim timovima Budućnost i Mladost na velikom terenu.


Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan