Petrović Nebojša – diplomirani ekonomista

Rođen je 26.11.1983. godine u Beogradu, diplomirao je na Univerzitetu Luigi Bocconi u Milanu. Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu završava Master studije, iz oblasti kvantitativnih finansija, na programu”The International Masters in Quantitative Finance (IMQF)”.

Svoje radno iskustvo sticao je radeći u multinacionalnim kompanijama na područjuRepublike Srbije i Italije. Prvo profesionalo iskustvo stekao je radeći kao finansijski analitičar u preduzeću AON Broker u Milanu, vodećoj svetskoj kompaniji u posredovanju u oblasti osiguranja.Bankartsvom se ukupno bavi deset godina, radio je za vodeće bankarske institucije na evropskom tržistu, kao što su Banka Intesa ad Beograd, Intesa Sanpaolo Grupa, Milanoi Unicredit Banka Srbija ad,Beograd. Profesionalni razvoj, u svetu bankarstva, sticao je radeći na različitim poslovima i to: kreditni analitičar, kreditni savetnik za italijanska preduzeća, menadzer za razvoj i unapređenje banaka u okviru Intesa Sanpaolo grupacije u srednjoj i istočnoj Evropi, kao i Direktor za Komercijalno Planiranje.

Tečno govori italijanski i engleski jezik.

Other:

 • Arhiva

 • Kalendar članaka

  December 2019
  M T W T F S S
  « Nov    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Multimedija

 • Tim i stručni štab

 • Takmičenja

 • Istorija kluba


Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan