Godina prva

TV Partizan: Godina prva

TV Partizan sa ponosom najavljuje direktan TV prenos svečanosti kojima se obležava prva godišnjica emitovanja TV Partizan i 71. godišnjica postojanja JSD Partizan. Nakon više od 150 direktnih TV prenosa, preko 5,2 miliona pregleda i više od 350 emitovanih priloga, TV Partizan obeležava svoju prvu godišnjicu i okuplja sve Partizanovce koji su svojim doprinosom omogućili veliki uspeh i gledanost programa TV Partizan.

Nakon te proslave, koja će okupiti veliki broj gostiju iz različitih sfera društvenog života, TV Partizan će u direktnom TV prenosu realizovati medijsko praćenje Svečane akademije povodom 71. godišnjice postojanja Partizana.

TV Partizan: Utorak, 4.oktobar u 15:00h Direktan TV prenos proslave prve godišnjice TV Partizan; 18:00h Direktan TV prenos Svečane akademije povodom 71. godine postojanja JSD Partizan.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan