Fudbaleri FK Partizan na trci Nike 10K

zajedno_1

Prvotimci Partizana Miroslav Bogosavac, Marko Jevtović i Nikola Milenković podržali su tehničkog sponzora kompaniju Nike  u 5. trci Nike Belgrade 10K, koja je održana u nedelju 4. septembra na Bg Ušću.

Trka Nike Belgrade 10K organizovana je 5. put i predstavlja svojevrsni rekord. Ruta kojom su trkači išli iznosi 10 000 metara, odnosno 10km, dok je broj prijavljenih dostigao 10 000.

zajedno_3

Znak za početak trke dale su Olimpijke i bivše košarkašice Partizana Milica Dabović  i Tamara Radočaj, koje su u razgovoru za Partizan TV izazvale prvotimce Partizana na basket.

zajedno_2

Poslušajte i interesantne odgovore naših Prvotimaca u rubrikama ‘Van terena’…

zajedno_4

TV Partizan: Partizan DANAS - Fudbaleri FK Partizan na trci Nike 10K

TV Partizan: Partizan DANAS – Olimpijke izazvale fudbalere Partizana na basket

B.O.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan