Najbolji srpski klub Partizan ima svoju ulicu u glavnom gradu Meksika

fc-partizan-370x397

U Meksiko Sitiju glavnom gradu Meksika, postoji ulica koja se zove FK Partizan.

Nedaleko od kampusa Techologico de Monterrey, Campus Ciudad de Mexico, nalazi se  naselje u kom su imena ulica davane po fudbalskim klubovima iz celoga sveta između ostalog  i našeg Partizana.

” Prvo sam pomislio da nije ime davano po nekim komunističkim junacima, ali su mi objasnili da je pravo ime ulice FK Partizan. Upravo tako, na našem – sa “FK” umesto “FC”. Kao što vidite na mapi, ulica pored je Boca Juniors, a nekoliko mojih prijatelja je živelo u ulicama Real Madrid, Barcelona.”

Ko voli Meksiko neka lajkuje stranicu  https://www.facebook.com/Balkanac-iz-Meksika-300681946942430

theme_logo_v02

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan