Idemo na pobedu, ne na produžetke i penale!

GOGOUA 0001

Ostalo je nekoliko sati do revanš utakmice 2. kola kvalifikacija za LE koju Partizan igra sa ekipom Zaglebje Lubin od 21:05h po lokalnom vremenu. Na spisku od 21 igrača, koliko ih je krenulo na put, svoje mesto standardno ima i Cedrik Gogua.

Ekipa Zaglebja igra drugačije kod kuće, a drugačije na gostujućem terenu. U domaćem šampionatu ostvarili su rezultat od 4:0 nad ekipom Corone. Kakva su tvoja razmišljanja pred večerašnju utakmicu?

– Nema razloga za strah, već samo za bolju koncentraciju i veću pažnju i zalaganje. Jedno je LE, a drugo domaće prvenstvo. Znamo da Poljaci igraju dobro kod kuće i da treba biti još bolji nego u Bg. Lopta je okrugla i zato treba da verujemo samo sebi.

Kakvo je tvoje mišljenje o njihovim defanzivnim igračima?

– Ne želim ikoga da potcenjujem, ali nisu nikakav bauk. Možda su oni nas potcenili, pa su se iznanadili igrom u Beogradu i onda povukli i nisu pokazali sav kvalitet, ali nismo ni mi. Igrali smo dobro i moglo je biti zbog propuštenih šansi i više od 3:0. Ali sve se to briše i ispred nas je nova utakmica.

U zadnjoj liniji sarađivao si sa Nikolom Milenkovićem-Blekijem, koji je i večeras u konkurenciji za startnih 11.

– Bleki je budućnost. Odličan momak i odličan igrač, odlično funkcionišemo zajedno.

Šaranov u Beogradu nije imao mnogo posla.

– Nadam se da Šaranov neće imati mnogo posla, jer ćemo mi dati najbolje od sebe. Ako budemo igrali kao u Bg neće imati mnogo posla. Ali kažem, nova utakmica i novo sve. Idemo na pobedu, ne na produžetke i penale.

Direktan prenos utakmice Zaglebje Lubin – Partizan možete pratiti na kanalu Arena Sport 1, a potom i uživo konferenciju za štampu preko linka danas.tv/partizan, kao i na aplikaciji Partizan App.

B. O.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan