Dupla kruna, Evropa i bez povreda

tmt_fkp poc priprema 06 2016_6-8-2016_01_37179

Posle zvanične prozivke 8. juna 2016. godine na travnati teren SC Partizan – Teleoptik istrčala su prva pojačanja FK Partizan Petar Đuričković, Nemanja Miletić, Saša Marjanović i Milan Radin.

Četverac sa odličnim kormilarom, šefom struke Ivanom Tomićem, iznosi prve utiske po početku priprema za Partizanov zvanični sajt.

Petar:

– Prvi utisci su više nego pozitivni. Rekao sam još na prozivci da mi je čast što sam član Partizana, a sada sam još srećniji kako su krenule pripreme. Moja porodica je proslavila kako dolikuje i znam da su oni najponosniji i najsrećniji što sam u Partizanu. Želim da se zahvalim i njima i devojci na podršci.

Milan:

– Utisci su fenomenalni i srećan sam što sam postao član Partizanove porodice. Svakog dana dobijam čestitke od dragih, ali i nepoznatih ljudi. Da li se proslavilo? Pa naravno!

Saša:

– Osećam se zaista izuzetno prijatno i prihvaćeno od strane svih. Iznenadio sam se koliko me se ljudi setilo od perioda kada sam prvi put bio u Partizanu. Proslavilo se u krugu porodice i prijatelja. Oni se slažu da sam doneo dobru odluku da dođem u Partizan.

Nemanja:

– Sada je sve lakše, svi su prezadovoljni. Dolazak u Partizan je velika stvar za mene. Proslavilo se u krugu porodice.

Po dolasku na SC Partizan-Teleoptik upoznali ste se sa stručnim štabom i igračima.

Petar:

– Prozivka je prošla fenomenalno, svi su nas dočekali prijateljski, među prvima šef stručnog štaba Ivan Tomić, a potom i igrači. Svako od njih nam je poželeo dobrodošlicu i čestitao na potpisu. Sale Ilić nam je na prvom treningu i izlasku na teren svojim stavom pomogao da se osećamo kao da smo godinama ovde.

Milan:

– Fenomenalni momci, a o Saši Iliću ne treba trošiti reči.

Saša:

– Primetio sam da ima dosta mladih igrača, sve sam ih upoznao. Saša Ilić je pravi vođa, a svojim smešnim i duhovitim komentarima održava prijatnu atmosferu. Znamo se od ranije, poželeo mi je dobrodošlicu.

Nemanja:

– Najbolje sam se upoznao sa novim igračima, bili smo novi pa je logično da smo se držali zajedno. Kako prolaze dani siguran sam da ćemo se svi bolje upoznati. A Saša Ilić, sjajan igrač, a rekao bih i čovek.

Odradili ste već dva treninga..

Petar:

– Polako se uklapam i sa svakim treningom sam sve opušteniji zahvaljujući stručnom štabu i igračima. Šef mi je kratko, ali vrlo jasno dao do znanja šta očekuje od mene.

Milan:

– Odlično sam se uklopio. Šef traži maksimum od svakog treninga.

Saša:

– Treninzi su krenuli što je za mene i najlepše od svega. Radujem se radu i da ćemo se dobro pripremiti za sve naredne obaveze. Od strane šefa Tomića dobijam podršku za kvalitetan rad i podsticaj.

Nemanja:

– Jeste, prošla su dva treninga. Dobro sam se uklopio. Šef mi je rekao da dajem maksimum kako na terenu, tako i van njega, da budemo fokusirani na ono što radimo i da živimo za fudbal.

Šta biste poželeli sebi?

Petar:

– Pre svega da budem zdrav kao i svi moji saigrači. Da osvojimo duplu kruni i igramo što duže u Evropi. Sebi želim da debitujem 14. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Milan:

– Da obrađujemo naše navijače i vratimo titulu na stadion.

Saša:

– Poželeo bih da pre svega izgradimo međusoban lep odnos, gde će se osetiti porodična atmosfera. Da nas mimoiđu povrede i da ispunimo na kraju sezone sve naše ciljeve i želje.

Nemanja:

– Jedina želja mi je pre svega da budem zdrav i da izborim mesto u timu, a ostalo će sve već doći.

B.O

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan