FK Partizan u svetskom blockbusteru – Dan nezavisnosti!

Povodom nastavka jednog od najvećih filmova svih vremena – Dan nezavisnosti: Nova pretnja, koji u bioskope stiže 23. juna. Pogledajte eksluzivno trejler za svetski filmski hit u kojem učešće ima i FK Partizan.

FK Partizan ima  tu čast da kadrovi našeg stadiona, zastava, grb, kao i navijači budu deo trejlera, koji će u okviru  filmske kampanje za Srbiju biti predstavljen na društvenim mrežama.

Svaka zemlja u kojoj se film distribuira širom sveta  ima svog lokalizovanog partnera, koji je predstavljen u svetskom filmskom hitu za to područje.

Distributer filma Dan nezavisnosti je – MCF MegaComFilm.

Ovog leta, ujedinjeni možemo sve!

Vaš FK Partizan

B. O.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan