Balažicev povratak na teren!

balazic_1

Posle višemesečne pauze koja je usledila nakon povrede prednjih ukrštenih ligamenata i operacije koja je izvršena pod stručnim nadzorom prof. Piera Paola Marianija u Rimu, štoper crno-belih Gregor Balažic se polako vraća na teren.

balazic_4

U pratnji klupskog lekara mr Sci. dr Ilije Rosića, Balažic je u utorak  22. marta 2016. godine obavio pretposlednji kontrolni pregled.

balazic_2

– Profesor Mariani je zadovoljan tokom oporavka. Očekuje nas još jedna kontrola za mesec dana i tada može da počne sa postepenim ulaskom u igru. Povratak očekujemo u maju – kaže za klupski sajt mr Sci. dr Ilija Rosić.

balazic_3

Balažic je povredu zadobio novembra 2015. godine u meču Evropa Lige, a protivnik je bio Atletik Bilbao.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan