Planet win 365 – Zlatna liga

Telekom---SkyBoard

Ekipa Sindikat „Telekoma Srbija“ izvojevala je važnu pobedu u 10. kolu Biznis grupe sedme sezone „Planetwin365 Zlatne lige“ u malom fudbalu. Posle preokreta pao je direktan rival za plej-of takmičenja, SkyBoard Advertising – 2:1 (0:1).

Rezultati 10. kola Biznis grupe:
Telus – Sindikat EMS 2:0 (0:0)
/M. Radosavljević, V. Jević/
SkyBoard Advertising – Sindikat „Telekoma Srbija“ 1:2 (1:0)
/D. Rakić – D. Jelić, J. Prokić/
Telenor – KMF Aerodrom „Nikola Tesla“ 2:4 (0:3)
/Đ. Stojić, M. Aksić – I. Palija, D. Aleksić, A. Karbinski, D. Brašanac/
JKP Vodovod i kanalizacija – MyTrendyPhone 7:1 (4:0)
/B. Stanković 4, M. Jerković 2, P. Bogdanović – M. Božanić/
Atlantic Brands je bio slobodan.

tabela_zl

Na listi strelaca sa 21 goloM vodi B. Stanković (JKP Vodovod i kanalizacija).

Pored generalnog sponzora „Planetwin365 kladionice“, sedmu sezonu „Planetwin365 Zlatne lige“ pomogli su i zlatni sponzori: „Termodom“, „GOSI International“ i „Institut dr Josif Pančić“, sponzori osveženja „Raj voda“ i „Red Bull“, restoran „Ustanak“, kao i opštine Zemun i Zvezdara.

Meidjski sponzor – partizan.rs

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan