Napravi svoj novogodišnji paketić sa porukom!

jelka4

U susret novogodišnjim i Božićnim praznicima FK Partizan poziva sve ljude dobre volje, simpatizere kluba i navijače da se okupe oko akcije sakupljanja novogodišnjih paketića za mališane koju će 2016. godinu dočekati bez roditelja ili u nekoj zdravstvenoj ustanovi u Beogradu.

Napravite svoj novogodišnji paket sa porukom i dostavite ga svakog dana u periodu od  9h do 16h u službene prostorije stadiona Partizana, Humska 1.

Ukoliko živite van Beograda udružite se i odnesite vaš novogodišnji paketić, u mestu u kojem živite, onima koje će ovakav vid pažnje svakako obradovati – deci, starima, bolesnima…

Ne zaboravimo na našu crno-belu porodicu!

Snažna poruka i lepa želja pokreću svet!

Vaš FK Partizan

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan