Augsburg došao da pobedi

CVxgj2cXIAE9lW6

Foto: Instagram FC Augsburg

Fudbaleri nemačkog Bundesligaša Augsburga, sleteli su danas nešto posle podneva u Beograd radi odigravanje sutrašnjeg meča protiv Partizana u poslednjem grupnom meču Lige Evrope.

augsburg006

Bavarci deluju dosta raspoloženo, iako su se, koliko juče, iz njihovih redova kroz nemačke medije provlačile raznorazne informacije…

augsburg_3

Ono što je sigurno, to je da su Kohr i Esswein suspendovani zbog kartona i neće igrati u Beogradu, a ostale informacije su u domenu tračeva. Tako se navodi, da su na spisku povređenih igrača – Klavan (protiv Kelna dobio snažan udarac u lice, nastavio da igra, ali se ispostavilo da je imao potres mozga i mora da pauzira), Raula Bobadillu muči zglob, putuje za Beograd, ali je ipak neizvestan njegov nastup, Tobias Werner ima problem sa preponama, a Hong Jeon Ho je povredio članak. Van trenažnog procesa u prethodnom periodu bili su Marco Schuster, Markus Feulner i Sascha Mölders.

augsburg003

Jedan od igrača (Verhaegh) čak kaže:

Ja imam pravo igranja u Beogradu, zbog žutih kartona sam sprečen posle u nedelju da igram protiv Šalkea, a da mogu da biram – radije bih pauzirao u Beogradu, Bundesliga je važnija…

augsburg_2

Na kraju ovakvih napisa, novinar konstatuje da Beograd može da se pobedi na njegovom terenu  onako kako je to u nedelju pokazala Vojvodina. Uzdaju se u 7 bodova osvojenih u poslednja tri meča u Bundesligi (pobeda 4:0 u Štutgartu, remi kući protiv Bremena 0:0 i pobeda u Kelnu 1:0), kao i u činjenicu da su te mečeve igrali sa potpuno identičnom jedanaestoricom.

augsburg004

– U prvom meču je mnogo bolji rezultat bio u igri, a sad idemo u Beograd da napravimo čudo. – završava svoje pisanije nemački novinar.

augsburg_1_pres

U popodnevnim satima (17:30h), sve je to moglo da se proveri na licu mesta, kad je trener gostiju Markus Weinzierl sa igračem Ja-Cheol Koo izašao pred medije.

 

Pola sata nakon presa, gosti su održali oficijelni trening na glavnom terenu stadiona Partizan.

 

augsburg005

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan