Očekivanja iz tabora lidera grupe L Lige Evrope

najava_athletic_naslovna

Pred utakmicu 3. kola Lige Evrope koju FK Partizan igra u četvrtak 22. oktobra 2015. sa  ekipom Atletik Bilbao, svoja očekivanja za TV Partizan i zvanični sajt FK Partizan izneli su – Andrija Živković, Abubakar Oumaru i Stefan Babović.

Stefan Babović se podsetio utakmice koju je 2012. godine u dresu Saragose igrao protiv Atletika koja je završena rezultatom 2:0 u korist Saragose, dok su Andrija Živković i Abubakar govorili i o proglašenju za najbolje igrače prvog i drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Da li Partizan može pobediti Atletik Bilbao i ostati na prvoj poziciji svoje grupe, možete čuti u intervjuima koji su postavljeni.

Vaš FK Partizan

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan