Slavna istorija sportskog velikana

 

70_1

Prošlo je 70 godina od 4. oktobra 1945. kada je osnovan Fudbalski klub Partizan. Toga dana zvanično je oformljeno Fiskulturno društvo Centralnog doma Jugoslovenske armije – Partizan.

Prva je oformljena fudbalska sekcija, a istog dana su zaživele i sekcije za atletiku, šah, košarku i odbojku.

Fudbalski klub će u nedelju proslaviti svoj 70. rođendan u Narodnom pozorištu, a centralni događaj je pozorišna predstava – DOBRO PAMTIM SVE! Autori predstave su Dragan Bjelogrlić i Nele Karajlić. Posle predstave u foajeu narodnog pozorišta biće upriličen svečani koktel za sve zvanice.

Svečanost će direktno prenositi RTS 2.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan