Akreditovanje za meč Partizan – Bate Borisov

mediji-3

Fudbalski klub Partizan obaveštava predstavnike medija da akreditovanje za utakmicu plej ofa UEFA Lige šampiona, počinje od danas i traje do nedelje 23. avgusta do 00,00 sati.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na mail: accreditation@partizan.rs

Podizanje odobrenih akreditacija vršiće se u utorak 25. avgusta od 10.00h do 15.00h u kancelariji 216 na stadionu Partizana.

Molimo predstavnike medija da ispoštuju rok, pošto nakon isteka nikome neće biti omogućeno akreditovanje odnosno podizanje akreditacija.

SVA TV PRAVA PRENOŠENJA I SNIMANJA UTAKMICA PLEJ OFA UEFA LIGE ŠAMPIONA SU POD DIREKTNOM NADLEŽNOŠĆU UEFA, STOGA ĆE EKIPAMA TV STANICA KOJE NISU NOSIOCI TV PRAVA BITI ONEMOGUĆENO UNOŠENJE I KORIŠĆENJE KAMERA NA STADIONU.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan